Választható nyelvek:
Üdv vendég! Belépés


Élet Bölcsességek / Szerelemről - 12773 néző Feltöltő: franci
Értékeld a diát:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (Eddig 36 szavazat - 4.61 átlag)
3782 néző
4599 néző
5569 néző
3466 néző
7362 néző
5556 néző
3303 néző
Hozzászólások
„Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj még, mert én így szeretném, maradj még, mert tudom, hogy Te is így szeretnéd. Maradj még, maradj még! Maradj még, maradj még! „
Hiányzol nekem. Hiányzik ajkad, Tengerkék szemed. Arany fürtjeid, Más simítja már, Bárcsak láthatnám, Lelked mosolyát, Még egyszer, utoljára...
„Gyűlölöm a szavaidat, a hajadat, s mit érzel, Gyűlölöm ahogy vezetsz, azt is ahogy nézel, Gyűlölöm cipőd, s ha átjár tekinteted tőre, Gyűlöletem oly heves, hogy rémet hányok tőle, Gyűlölöm, gyűlölöm, ha hazudsz, és azt is Gyűlölöm, ha nem Ha miattad nevetek, vagy ha könnyes lesz a szemem, Gyűlölöm, ha nem hívsz fel, ha nem nézel felém, S gyűlölöm, hogy nem gyűlöllek , Cseppet sem, szemernyit sem, NEM GYŰLÖLLEK ÉN!”
Ha szívedben dúl a harc, h mit akarsz, Döntsd el magad, hogy mi vezet és hova tart. Szívem rég ég és fáj, talán ez már a megszokás? Nem hinném hiszem a szív nem tud megszokni. Mindig tombol és ég és fáj ha nincs párja... Hisz jól tudjunk mind... A szívből csak 1 van DE KETTŐ EGY PÁR!
Kell még egy perc, kell még egy érintés, Tények, szerelem és nem csak üres szédítés. Ha valakit szívünkkel igazán szeretünk, Akkor egyetlen közös percet sem feledünk.
Hiányzol kedvesem, minden lépésed lesem. Nem lellek a Földön kereslek a mennyben de ha oda eljutok vissza nem jövök teljesen csak a hitben s nem testben. Örökké szeretlek ha utolag is merem csak bevallani... akkor is, most is, ÖRÖKKÉ szeretlek. Sajnos már az angyalok közül figyelem csak lépteid de fáj látni s hallani azt, h mással vagy Mással osztod meg képeid, mást karolsz, mást szeretsz és néha elmerengsz ha egy belső hang súgja, meghalt az ki sosem feledett, és mosolygós arca csak neked nevetett.
Éjjelt nappallá téve kereslek, hisz mindannyian tudjuk, szeretlek. Éjjelt nappallá téve imádlak, hisz te is tudod ez nem csak kívánat. Éjjelt nappallá téve hű vagyok, hisz a szívem mindenki mást kitagadott. Te tudod legjobban, hogy csak érted... dobog, ver is csakis Te hallhatod a szívhangot.
Picike szám, csak téged kíván, Imádkozok mindennap, h veled legyek, Szeretlek, és nem tudom ez ellen, mit tegyek? Téged várlak érezném szádat, amikor csak tehetem Irigy az élet és tudom, h ezt a szerelmet sosem feledem.
"Szerelmem hajnalán fényeket láttam Reményteli szívemmel magasba száltam De vissza estem a kemény földre Mert a szerelem nem tarthat örökre."
…persze van olyan is akinek nem fáj, nem sír csupán szeret és viszont szeretik…

Állatok - Egyéb állatok - Elefántok - Kutyák - Lovak - Macskák - Madarak - Medvék - Pillangók
Család - Férfiak - Gyerekek - Nagymama - Nagypapa - Nők
Egyéb - Egyéb - Ijesztő - Képeslapok - Tesztek
Élet - Apró örömök - Barátság - Bölcsességek - Halál - Jótanácsok - Szeretet - Üdvözlet - Versek
Emberiség - Középkor - Mitológia - Ókor - Újkor - XIX. század külföldön - XX. század külföldön - XX. század Magyarországon
Érdekességek - Asztrológia - Érdekességek - Fotók - Horoszkóp - Illúziók - Nosztalgia - Számok
Események - Ajándék - Esküvő - Névnap - Születés - Születésnap
Közlekedés - Autók - Egyéb közlekedés - Hajók - Repülőgépek
Mindennapok - Egészség - Iskola - Munka - Pénz - Politika - Vallás
Sport - Egyéb sportok - Foci
Szórakozás - Egyéb szórakozás - Ételek - Férfiaknak - Filmek - Italok - Kikapcsolódás - Nőknek - Zene
Természet - Barlangok - Égbolt - Egyéb természet - Erdők - Havas tájak - Hegyek - Kertek - Tájképek - Tengerpart - Virágok - Vízesések - Vulkánok
Tudomány - Filozófia - Irodalom - Oktatás
Ünnep - Advent - Anyák napja - Húsvét - Karácsony - Mikulás - Nőnap - Szilveszter - Újév - Valentin nap
Vicces - Baleset - Feliratok - Karikatúra - Különbségek - Történetek - Vicces
Világ - Csillagászat - Építészet - Ételek - Helyek - Informatika - Művészetek - Országok - Otthonok - Városok - Világ