Tippek az albérlet dekorálásához, maradandó változtatások nélkül

Néhány egyszerű módszerrel izgalmasabbá tehetünk egy albérletet, az eredmény pedig tartós és látványos, de nem hagy maradandó nyomokat.
Tippek, az albérlet dekorálásához, maradandó változtatások nélkül

Bérlőként sokan ütköznek a tulajdonos elképzeléseinek falaiba, ha a rövidebb vagy hosszabb időre átmeneti otthonukként szolgáló lakás dekorációjáról van szó. De éppígy találkozhatunk olyan esettel is, amikor a főbérlő szeretne kicsit csinosítani a kiadásra szánt otthonon, de mindezt komolyabb beavatkozások nélkül. Bármelyik esetről is legyen szó, az alábbiak segítségével új arculatot kölcsönözhetünk az albérletnek.

Növények

A lakberendezés egyik uralkodó trendje a természetes anyagok használata, otthonunk minél természetközelibbé tétele. Persze ez nem csak divat, hanem egy fontos változás első lépéseinek egyike. Az eredmény garantált, kezdő lakáskertészeknek is ajánlott! Bátorításként még annyi, sok növényt találunk, amik jól bírják az árnyékosabb helyeket, mégis jól mutatnak.

Lakástextilek, szőnyegek

A lakástextilek, szőnyegek az egyik legjobb megoldások arra az esetre, ha látványos, de nem végleges változtatásokra vágyunk. Válasszunk a személyiségünkhöz illő darabot, ami mintájával, színével még a legcsúnyább padlószőnyeges lakást újjá képes varázsolni. Ez érvényes a függönyökre is. Egy sötétítő, de egy kicsit erőteljesebb mintájú áttetsző függöny is jelentősen megváltoztatja az összképet.

Lámpák

Némi befektetést igényel, de nagyon látványos változást eredményez, ha a sötétebb sarkokba, bútorok melletti tárolókra lámpákat helyezünk. Választhatunk különlegesebb darabokat, amik önmagukban díszkánt funkcionálnak, egy mintás lámpabúra, egy különleges formájú asztali lámpa szemet gyönyörködtető dekoráció, de egy színes izzó fénye is egészen más megvilágításba helyezi otthonunkat – szó szerint.

Kapcsolódó cikkek

Hasznos szerszámok, amikkel megóvhatod a környezetet

Hasznos szerszámok, amikkel megóvhatod a környezetet

A környezetvédelem ma már fajsúlyos kérdéssé vált, aminek eredményeként egyre inkább odafigyelünk szokásainkra, akár házon belül, vagy a háztáji dolgokban is.

A legmegbízhatóbb kéziszerszám márkák

A legmegbízhatóbb kéziszerszám márkák

Az 1933-ban alapított Champion-DeArment Tool Company több mint 160 éve gyárt különböző kéziszerszámokat.