Nagyméretű pikniktakaró, ételhordó doboz, női kerékpáros alsónadrág, kerékpáros üléshuzat

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Nagyméretű pikniktakaró, ételhordó doboz, női kerékpáros alsónadrág, kerékpáros üléshuzat

Lassan nyárba fordul az év, így egyre több alkalmunk és lehetőségünk lesz arra, hogy kinti programokat csináljunk! Ahhoz pedig, hogy ezeket maximálisan kiélvezhessük, nem árt néhány olyan eszköz, amivel még kellemesebbé tehetjük a kint töltött időt – legyen szó dekorációs vagy inkább praktikus célokat szolgáló eszközökről. A Tchibo webáruház heti ajánlatában ezúttal éppen ezért csupa ilyesmit találunk!

Ha a fűben heverészve falatozunk, akkor még az otthoni kertben is úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kiránduláson lennénk! A tukános, XL-es pikniktakaró segít abban, hogy mindezt a ruháink is tisztán ússzák meg. Puha polárból készült felső oldalához víz- és szennyeződéstaszító alsó oldal párosul, így a nedves fűre is nyugodtan leteríthetjük. Vidám, élénk színeit körbefutó, rózsaszín paszpól keretezi, emellett hordozófüle is van, így használat előtt és után is összetekerve könnyedén szállítható.

A bel- és kültéri használatra is alkalmas barna kosártálca különösen magas peremmel készült, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy az edények, tányérok lecsúsznának róla. Stabilitását fém drótkeret biztosítja, melyre műanyag szálakból készült el a fonott kosarakat idéző hatású darab. Középen behajtható hordozófüleinek köszönhetően egy kéz szabadon maradhat az ajtónyitáshoz, alján pedig lemosható betétet találunk, így a tisztítása is egyszerű, hiszen szükség esetén elegendő nedves ruhával letörölni.

Az egymásra helyezhető ételhordó doboz szettben két kisebb és egy nagyobb tárolót találunk – ez a kombináció tökéletes megoldás, ha bármilyen ételhez szeretnénk valamilyen öntetet külön szállítani, hogy csak fogyasztás előtt keverjük össze őket vagy épp mártogatni szeretnénk. A BPA-mentes műanyagból készült egységek természetesen külön-külön is használhatók, így mindig az aktuális igényeinkhez igazíthatjuk őket. A nagy doboz töltőtömege 400 ml, a két kicsié pedig 200 ml, fedeleik pedig eltérő színűek.

A Tchibo webáruházban sportruházat is kapható. A szép időben a biciklik is előkerülhetnek, és szerencsére ezekhez is találunk néhány hasznos kiegészítőt a kínálatban! Az S, M és L méretben kapható sötétszürke női kerékpáros alsónadrág zavaró oldalvarrások nélkül, DryActive Plus kidolgozással készült – vagyis lélegző, nedvességelvezető és gyorsan száradó, funkcionális seamless kialakítása pedig varrás nélkül összedolgozott kötött részeket takar. Emellett hátul COOLMAX® szálakból készült ergonomikus kialakítású párnázott üleprésszel rendelkezik, ami szintén az optimális nedvességelvezetést segíti, a teljes körű kényelem érdekében.

Az olajzöld alapon többszínű trópusi, tukános minta köszön vissza a kerékpáros üléshuzat esetén is, ami remek megoldás, ha szeretnénk a portól, piszoktól vagy épp a csapadéktól védeni az ülést, hogy mindig száraz és tiszta lehessen, amikor útnak indulunk. A gumírozott szélű huzatot könnyedén tehetjük fel és vehetjük le, majd egyszerűen elrakhatjuk valahova, hiszen egészen kicsire összehajtható. Ráadásul a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható üléshez tökéletesen alkalmas, így régebbi típusok esetén is nyugodtan használhatjuk, ráadásul fel is dobhatjuk vele a kerékpár megjelenését.

Navigáció esetén szükség lehet arra, hogy kerékpározás közben is lássuk a telefonunkat, azonban nem túl biztonságos, ha a zsebünkből próbáljuk meg előhalászni tekerés közben. Éppen ezért jól jöhet a kerékpáros okostelefontartó, amivel stabilan rögzíthetjük a készüléket magunk előtt, hogy mindig pontosan tudjuk, merre is járunk épp. Telefonok tekintetében a kereskedelmi forgalomban kapható valamennyi, tokkal rendelkező vagy tok nélküli 55-80 mm széles készülékhez illik, míg kormányok közül a 14-30 mm átmérőjű verziókra szerelhető fel. 360 fokban forgatható gömbcsuklója optimális látószöget, kiegészítő szilikonpántjai pedig erős tartást biztosítanak, így folyamatosan jól láthatjuk és biztonságban tudhatjuk a készülékünket.

A sportolás és a falatozás mellett ne feledkezzünk meg a játékokról és a kellemes hangulatot adó fényekről sem! A felfújható darts játék az egész családnak szórakoztató program lehet, ráadásul kültéri használatra is alkalmas, víztaszító kialakításának köszönhetően. Nagy mérete (170x140 cm) ellenére is könnyen mozgatható, a nyilak pedig ebben az esetben nem hegyükkel, hanem tépőzárjukkal tapadnak a céltáblára, így akkor is nyugodtan használható, ha a családban kisebb gyerekek is vannak.

A LED-es neon frizbi szintén remek program lehet: már csak nézni is örömteli lesz, hiszen repülés közben lenyűgöző fényeffektusokkal kápráztat el mindenkit – erről a középről kifelé világító két erős LED gondoskodik majd, amelyek elemmel működnek – ezeket a csomag tartalmazza. Ennek, valamint neonszínű tárcsájának köszönhetően mindig jól látható, és a kezelése is egyszerű: könnyen dobható és messzire száll, így felnőttek és gyerekek számára egyaránt remek, aktív kikapcsolódást kínál!



Az esti órákat a különféle LED-es fényforrásokkal vonhatjuk be hangulatos fénnyel! A lobogó fényű LED lámpa és a színes zászlós LED-es égősor elemmel működő, kint és bent is nyugodtan alkalmazható megoldások: az égősor esetén 12 színes zászló díszíti a kis fényforrásokat, míg a lámpa 360°-ban a beépített LED-ek segítségével biztosítja a lobogó fényhatást. Az égősorhoz 2, a lámpához pedig 3 db LR6 (AA) elem szükséges, amelyeket a csomag tartalmazza – így a fényforrások teljesen szabadon mozgathatók, és bárhová elhelyezhetők. Emellett időzítőfunkció is van bennük, vagyis 6 óra elteltével kikapcsolnak, hogy 18 óra pihenő után automatikusan újra bekapcsoljanak.



A kínálatban elemmel működő megoldások mellett olyan lámpákat is találunk, amelyek sötétedéskor automatikusan bekapcsolnak: a napelemes tukán alakú kerti lámpa és a napelemes LED-es égősor ebbe a csapatba tartoznak. A tukán törésbiztos, az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült, napeleme pedig a talapzat oldalába van beépítve. A 10 villanykörte hatású égővel díszített égősor esetén a napelem egy külön, földbe szúrható nyárson található, emellett fül segítségével akasztható fel. Mindkét fényforrás esetén találunk be- és kikapcsoló gombot is, így szükség esetén leállítható az automatikus bekapcsolódás.

A teljes kínálat ezúttal is még számtalan ötletet tartogat, így érdemes alaposan átnézni, ha szeretnénk időben felszerelkezni a kellemes nyári programokra!

Kapcsolódó cikkek

A sakk fejleszti az elmét

A sakk fejleszti az elmét

Nem csak a testet szükséges edzeni, hanem az elmét is.

6 érdekes tény a teknősökről

6 érdekes tény a teknősökről

A cikk, a teknősök titkaiba avat be.

Berlin Photo Week 2023. szeptemberében - A világ minden tájáról várja a fotózás szerelmeseit Berlin

Berlin Photo Week 2023. szeptemberében

A világ minden tájáról várja a fotózás szerelmeseit Berlin.